Man. Laurentiu Truta

Manager Truta Laurentiu

Dl. Truta Laurentiu face parte din echipa Stomproced din anul 2004, dupa finalizarea studiilor in domeniul de Statistica Aplicata din cadrul Universitatii din Bucuresti. In timp ce era angajat al Clinicii Stomproced, urmeaza un al doilea ciclu de studii de licenta la Universitatea Artifex din Bucuresti, de data aceasta in domeniul de Contabilitate si Informatica, finalizat in 2008.

In perioada 2010-2012 urmeaza si un master in Managementul Serviciilor de Sanatate in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Putem adauga la aceasta lista si numeroase workshop-uri de management al cabinetului de medicina dentara.

Inca de la inceputul activitatii sale in Clinica Stomproced, dl Truta Laurentiu a dat dovada de perseverenta si dorinta de perfectionare, nu numai a sa, ci si a serviciilor oferite de clinica.

Astfel, se implica activ atat in planificarea terapeutica pentru fiecare pacient in parte cat si in comunicarea dintre clinica si pacient.

Responsabil cu organizarea si functionarea corecta a Clinicii din punct de vedere legal si financiar, dl Truta Laurentiu si-a asumat calitatile caracteristice Stomproced si exemplificate de dna dr Berevoianu Adriana. Astfel, el a devenit punctul comun intre activitatea medicala si cea de organizare, fiind legatura dintre toti angajatii clinicii, oferind si castigand increderea pacientilor.

De-a lungul anilor, a capatat foarte multe cunostiinte din domeniul stomatologiei, fiind ghidat de dorinta de a creste constant nivelul serviciilor medicale oferite.

A contribuit activ la imbunatatirea actului medical, a comunicarii si colaborarii dintre personalul medical si alti furnizori de servicii si produse stomatologice, tinand constant tehnologia disponibila in cabinete la cele mai inalte standarde.

Servicii premium

In prezent, in Romania, un lucru dificil de realizat este acela de a oferi servicii stomatologice premium, la cel mai inalt nivel, intr-o clinica dotata cu aparatura sofisticata, cu posibilitatea de a trata cazuri multidisciplinare, dificile cu ajutorul unei echipe de specialisti, toate acestea la preturi accesibile.

Prin munca sa, dl Truta Laurentiu face acest lucru posibil, tinand cont in permanenta de viziunea doamnei dr. Berevoianu Adriana.

In fiecare zi, sta la dispozitia pacientilor si a colegilor sai, oferind sfaturi si intelegere. Iar restul timpului, il va petrece alaturi de familie, fiind la fel de ocupat si acasa cu cei doi copilasi.