Dr. Costin Rubanschi

Costin Rubanschi

Competente

Stomatologie Generala

Estetica si Protetica dentara

Odontoterapie restauratoare

Dr. Costin Rubanschi a absolvit Facultatea de Stomatologie si Farmacie din cadrul Universitatii “Ovidius”, Constanta in anul 2005. In anul 2006 a devenit membru al echipei Stomproced.

Provenind dintr-o familie in care meseria de medic stomatolog nu este una straina, acesta a inceput studiile avand deja cunostiinte generale legate de acest domeniu.

In cadrul studiilor sale, si nu numai, dr. Costin a acumulat numeroase cunostiinte. Fiind o fire perfectionista si exigenta atunci cand vine vorba de performantele proprii, nu s-a rezumat la studiile obligatorii. De-a lungul anilor, dr Costin a participat la numeroase congrese, cursuri si workshop-uri de educatie medicala continua, fiind mereu la current cu noutatile din sfera stomatologiei.

Specializare Dr Costin Rubanschi

Desi practica Stomatologie Generala, dr Rubanschi este orientat catre Estetica si Protetica dentara, fie ca este vorba de lucrari fixe (pe dinti naturali sau implanturi dentare), sau de lucrari mobile si mobilizabile. Folosind tehnici moderne, ascultand intotdeauna dorintele pacientului, reda zambetul pe chipul tuturor celor care ii cer ajutorul.

Cand vine vorba de practica medicala, asemeni intregii echipe Stomproced, nu face compromisuri. Accentul se va pune intotdeauna pe tratamentul conservator si profilactic.

In persoana domnului doctor., veti gasi atat un medic, cat si un prieten si un coechipier in lupta pentru obtinerea unui zambet perfect.

Atunci cand nu practica Stomatologie, Costin Rubanschi castiga competitii sportive, cucereste munti. Se relaxeaza practicand a 2-a mare pasiune, dupa stomatologie: pescuitul.