Dr. Andrei Gobej

Andrei Gobej

Competente

Parodontologie

Estetica

Protetica dentara

Ocluzologie

Inca din studentie, inainte de a-si finaliza studiile in anul 2011 la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, Bucuresti, dr Andrei Gobej face parte din familia Stomproced. La inceput, ca student aflat in practica si descoperind ABC-ul stomatologiei sub tutela doamnei dr Berevoianu Adriana, apoi ca medic rezident si, din 2014 pana in prezent, ca medic specialist parodontolog.

Specializare dr. Andrei Gobej

Alaturi de specializarea obtinuta in cadrul studiilor post-universitare de rezidentiat, dr Gobej a dezvoltat o pasiune si un interes crescut fata de ocluzologie si estetica dentara.

Observand intotdeauna pacientul cu toate aspectele sale, fiziologice si patologice, dr Andrei va incerca intotdeauna sa rezolve problemele acuzate in cel mai conservator mod posibil.

Rezultatele trebuie sa fie excelente, atat estetic dar, mai ales, functional. Cu toate acestea, el crede cu tarie faptul ca un zambet sanatos porneste de la o atitudine preventiva. Din acest motiv, considera controlul parodontal periodic foarte important.

Fie ca vorbim despre tratamente parodontale complexe, interventii chirurgicale asupra parodontiului sau coroane, incrustatii si fatete din ceramica presata, este specializat in a va oferi tratamentul necesar.

Atentia la detalii, exigentele personale asupra procedurilor si analiza atenta atat digitala cat si clinica, sunt caracteristici ce descriu atitudinea terapeutica a doctorului Gobej.

Participa frecvent la diferite stagii de perfectionare continua in domeniul stomatologiei. Este la curent cu toate tehnicile moderne si ofera o importanta majora educatiei medicale obtinute in afara studiilor obligatorii.

In serile ramase libere, dupa orele suplimentare petrecute benevol in cabinet, dr Gobej se relaxeaza pe terenul de tenis. Calatoriile impreuna cu familia si prietenii sunt un alt mod preferat de a petrece timpul liber.