Dr. Cristian Rotaru

Dr Cristian Rotaru Medic specialist chirurgie oro-maxilo-faciala

Competente

Chirurgie oro-maxilo-faciala 

Implantologie dentara

Chirurgie ortognata

Chirurgia etajului mijlociu al fetei

Malformatii congenitale si deformari faciale

Chirurgie plastica parodontala in zona estetica

Membru MINEC Romania – Megagen International Network of Education

Dr. Rotaru Cristian a finalizat atat studiile la Facultatea de Medicina Dentara cat si la Facultatea de Medicina Generala din cadrul UMF Carol Davila. Urmeaza apoi rezidentiatul in chirurgie oro-maxilo-faciala pe care il finalizeaza in anul 2014.

Alaturi de anii de experienta in domeniu, dr Rotaru Cristian obtine numeroase competente asociate chirurgiei oro-maxilo-faciale. In prezent, practica numeroase interventii de reabilitare orala:

  • implantologie
  • grefe osoase cu os de la pacient
  • augmentare osoasa
  • sinus lift
  • implant imediat post-extractional

Colaborarea cu Stomproced

A inceput colaborarea cu Stomproced in anul 2005 imediat dupa finalizarea ciclului de licenta in domeniul stomatologiei. In acea perioada, a practicat o perioada Stomatologie Generala pana cand a luat decizia de a se inscrie la rezidentiat pentru a deveni medic specialist chirurg oro-maxilo-facial.

Astfel, dr Rotaru Cristian asociaza exeperientei in chirurgie si aptitudini practice de stomatologie generala. Acest lucru face colaborarea cu ceilalti medici specialisti mult mai usoara, in avantajul pacientului.

Din punct de vedere al chirurgiei de cabinet, dr. Rotaru este specializat in realizarea grefelor osoase si de tesut moale, precum si in inserarea implanturilor in zona frontala.

Ajutandu-se de planificarea digitala si colaborand strans cu medicul specialist protetician, dr Rotaru Cristian obtine intotdeauna rezultate remarcabile, atat din punct de vedere estetic cat si functional.

Competentele obtinute prin studiu si experienta de dr Rotaru Cristian il recomanda si pentru realizarea unor interventii chirurgicale mai complexe din sfera chirurgiei ortognate, de repozitionare a maxilarului sau a mandibulei.

Prin toate aceste lucruri, dr Cristian Rotaru ofera siguranta pacientilor sai, oferind tehnici minim-invazive precise, intens studiate.