Dr. Catalin Sipos

Dr. Catalin Sipos

Dr. Catalin Sipos a absolvit Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, Bucuresti in anul 2001.

Competente

Ortodontie si ortopedie dento-alveolara

Implantologie dentara – Fast&Fixed Bredent

Ocluzologie si Protetica dentara

Estetica dentara

Tehnici linguale INCOGNITO de aplicare a aparatului ortodontic

S-a alaturat echipei Stomproced in anul 2004. Inca de la inceput, atitudinea profesionala fata de actul terapeutic si grija fata de pacient, calitati promovate de doamna dr. Berevoianu in cadrul clinicii, au format baza pe care dr Sipos Catalin si-a construit intreaga cariera.

Specializare Dr. Sipos

In anul 2007, obtine titlul de medic specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala. Astfel, se naste o noua pasiune pentru reabilitarea problemelor dento-faciale inca din stadii incipiente.

Dr. Catalin isi aprofundeaza studiile periodic, obtinand certificari in domeniul Implantologiei dentare, Ocluzologiei, Esteticii si Proteticii dentare fixe.

Astfel, aplica cu succes atat tratamentul Fast&Fixed Bredent, insa si alte lucrari fixe sau mobilizabile pe implanturi dentare. Toate, echilibrate din punct de vedere functional si, nu in ultimul rand, estetic.

In urma unor cursuri de specialitate, obtine certificare de aplicare a aparatului lingual INCOGNITO, varianta moderna, invizibila a aparatului ortodontic. Aceasta optiune completeaza lista aparatelor ortodontice fixe disponibile in cadrul clinicii, alaturi de cel de metalic si de fizionomic, din safir.

Relatia medic-pacient

Relatia pacient - dr Sipos

In cariera sa, dr. Sipos s-a axat pe solidarizarea relatiei medic-pacient.

El considera ca o comunicare buna este esentiala pentru a intelege nevoile pacientului. Increderea castigata ne duce cu un pas mai aproape de succesul terapeutic.

Tinand cont de faptul ca multi dintre pacientii ce au parte de tratament ortodontic sunt copii ce vin poate, pentru prima data in cabinet, dr Sipos Catalin depune un foarte mare efort pentru a demonstra generatiilor tinere ca stomatologul este un prieten.

Dr Sipos Catalin coordoneaza in cadrul clinicii un numar mare de cazuri multidisciplinare. Astfel, se asigura intotdeauna ca pacientul a inteles fiecare etapa de tratament, incercand sa detalieze pe cat posibil fiecare act terapeutic. In conceptia sa, un pacient informat va fi un pacient compliant, ce va participa activ in obtinerea si mentinerea sanatatii orale.

Un alt rol asumat al dr. Sipos, este cel de ghid pentru colegii mai tineri. De la sfaturi medicale, la indicatii practice, el ii urmareste evoluand si ii ajuta sa se perfectioneze.

De luni pana vineri ofera pacientilor sai sansa de a rade iar, insa timpul liber il petrece alaturi de familia sa.