Dr. Razvan Staicu

Razvan Staicu

Competente

Chirurgie oro-maxilo-faciala

Implantologie dentara

Dr Staicu Razvan si-a finalizat studiile la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul UMF Carol Davila Bucuresti in anul 2001. Ulterior, a urmat un rezidentiat in Chirurgie oro-maxilo-faciala, specializare completata cu finalizarea Facultatii de Medicina Generala din cadrul UMF Carol Davila Bucuresti.

In anul 2005 dr Staicu Razvan a inceput colaborarea cu Stomproced.

Obtinand titlul de medic specialist, Dr Razvan Staicu practica tehnici complexe chirurgicale de reabilitare orala (implant imediat post-extractional, diferite tipuri de implanturi dentare).

Complementar rezidentiatului si experientei sale, obtine diferite certificari in domeniu, printre care reabilitare orală completă prin sistemul revoluționar de implantare multiplă Fast & Fixed Bredent.

Astfel, ofera o alternativa de protezare fixa pacientilor edentati total carora, in mod conventional, li s-ar recomanda o proteza totala mobila. Confortul acestor pacienti creste, iar dezavantajele unei proteze mobile dispar.

De asemenea, el practica diferite proceduri asociate implantologiei, cum ar fi:

  • sinus lift
  • aditie osoasa
  • aplicarea de membrane din titan sau colagen

Experienta

De la inceputul carierei sale, pana in prezent, dr Staicu Razvan are la activ mii de interventii chirurgicale de sinus lift si inserare a implanturilor dentare si la fel de multi pacienti fericiti. Numarul interventiilor, precum si succesul acestora, il recomanda pe dr Staicu ca fiind un chirurg experimentat, cu o rata de succes impresionanta.

Un alt factor ce influenteaza pozitiv evolutia pacientilor tratati de dr Staicu Razvan il reprezinta buna colaborare cu medicii specializati in protetica pe implanturi. Intrucat echipa functioneaza in aceasta formula de mai multi ani, protocolul de tratament este permanent imbunatatit. Cu fiecare caz abordat, prognosticul favorabil devine o certitudine.

Interesul pentru perfectionare il indeamna sa urmeze diferite cursuri de specialitate in Germania si Austria.

Dr. Staicu Razvan poate fi gasit in clinica in zilele de Marti si Vineri, lucrand cot la cot cu echipa Stomproced pentru a va reda zambetul.

In timpul liber, fiind o persoana activa, dr. Staicu Razvan practica sport de performanta si calatoreste. El da dovada de perseverenta si ambitie in toate planurile, detinand in prezent recordul national la Ironman, obtinut la Austria Triathlon Podesdorf, pe 2 septembrie 2017.