Dr. Alina Gobej

Alina Gobej

Competente

Endodontie la Microscop

Radiologie dentara

Stomatologie Generala

Dr. Alina Gobej, cel mai recent membru al echipei Stomproced, a absolvit Facultatea de Medicina Dentara din cadrul UMF Carol Davila-Bucuresti in septembrie 2014.

Inainte de a obtine titlul de medic dentist, ca studenta, a facut practica in Clinica Stomproced sub indrumarea doamnei dr. Berevoianu Adriana. Asemeni tuturor colegilor sai, a invatat, sub tutela doamnei dr. Berevoianu Adriana, ce inseamna profesionalismul si grija pentru pacient.

Dincolo de meseria de medic dentist, dr. Alina este aproape de fiecare pacient, incearca sa ii cunoasca nevoile individuale si, prin natura specialitatii alese, sa il salveze de durere.

Specializare Dr. Alina Gobej

Practicand endodontia la microscop, dr Gobej Alina ofera rezolvare multor probleme considerate inabordabile.

Fiind o fire cu foarte multa rabdare, empatie si dorinta de perfectionare, ea ofera solutii de tratament fiecarui pacient. Fie ca vorbim de o patologie acuta, dureroasa, fie ca vorbim de rezolvarea unor accidente endodontice (ace rupte pe canal, perforatii radiculare), ofera atat alinare cat si rezolvarea cat mai conservatoare a problemei.

In cadrul clinicii, desi este cel mai tanar medic, sfatul ei este cautat intotdeuna atunci cand unul dintre colegi se confrunta cu un dinte ce are un prognostic nefavorabil. Prin incapatanarea constructiva de care a dat dovada, dr. Alina Gobej se perfectioneaza cu fiecare pas si, in fiecare zi, abordeaza cu succes cazuri din ce in ce mai complicate.

Astfel, indicatia de extractie se transforma, de cele mai multe ori, intr-un dinte restaurat endodontic functional ce va fi pastrat in cavitatea orala mult timp de la actul terapeutic.

Alaturi de certificare in endodontia la microscop, dr Gobej detine si autorizatie de utilizare a radiologiei intervenționale cu instalații radiologice fixe disponibile in cabinet.

Pasiunea Alinei pentru Stomatologie si Endodontie, poate fi egalata numai de pasiunea pentru Stomproced si pacienti. Lucru dovedit de multitudinea de ore state peste program.

In putinul timp ramas liber, ii place sa calatoreasca si sa petreaca timp cu familia. De asemenea, sustine cauze umanitare si isi incurajeaza cunoscutii la mai multa toleranta si actiuni pozitive.