Dr. Adriana Berevoianu

Adriana Berevoianu

Dr. Adriana Berevoianu – FONDATOR Clinica Stomproced, medic primar specialist stomatologie generala

Competente

Medic Primar in Stomatologie Generala

Protetica dentara fixa si mobila

Odontoterapie restauratoare

Profilaxie oro-dentara

Clinica Stomproced exista astazi ca rezultat al viziunii pe care dr Berevoianu Adriana a avut-o inca de la inceputul carierei sale.

Finalizandu-si studiile de licenta in anul 1981 la Facultatea de Stomatologie din cadrul Institutului de Medicina si Farmacie din Bucuresti , dr Berevoianu Adriana si-a inceput cariera cu pasiune si dorinta de perfectionare continua.

Increderea pe care pacientii sai i-au acordat-o si dorinta de a le oferi in schimb posibilitatea de a beneficia de un act medical la cele mai inalte standarde au reprezentat un imbold in infiintarea Clinicii Stomproced.

Din prima zi si pana in prezent, dna dr Berevoianu Adriana a fost si ramane un partener al fiecarui pacient, ingrijindu-l in cele mai bune conditii, dand dovada de un maxim profesionalism.

Titlul de Medic Primar Specialist in Stomatologie Generala obtinut in anul 2000 de doamna dr. Berevoianu Adriana face parte din lista lunga de performante academice si profesionale. Insa, cele mai de pret victorii raman zambetele redate pacientilor sai.

Clinica Stomproced

De-a lungul anilor, Clinica Stomproced a devenit o clinica pentru mai multe generatii, tinerii pacienti tratati in primii ani de la infiintare fiind acum parinti ce isi incredinteaza copiii in mainile doamnei doctor.

Incepand cu anul 2004, dorind a oferi mai multe tipuri de servicii medicale stomatologice, doamna dr Berevoianu Adriana formeaza, alaturi de man. Truta Laurentiu, medici, asistente si personalul auxiliar, echipa in care ne aflam astazi.

Astfel, medici tineri, proaspat absolventi, au gasit ghidare profesionala alaturi de doamna dr. Oferindu-le incredere, sustinere si toate mijloacele tehnologice de care au avut nevoie, ei au crescut, au devenit specialisti in domeniul ales, iar Stomproced a devenit o echipa completa. Coordonati de doamna dr Berevoianu Adriana, acestia au finalizat impreuna numeroase de cazuri de reabilitare orala complexa, multidisciplinara, oferind rezultate la cel mai inalt nivel.

Intr-o lume in care tendinta este spre mecanizare a profesiilor, doamna dr Berevoianu Adriana a creat o echipa de specialisti, ce pun intotdeauna binele pacientului pe primul loc, reprezentati prin profesionalism, dorinta de perfectionare si auto-depasire, fara a uita de aspectul uman al meseriei alese.

Alaturi de activitatea de medic stomatolog in Clinica Stomproced, dr. Berevoianu Adriana acumuleaza energie pozitiva calatorind alaturi de familie, petrecand timp cu prieteni vechi si noi, admirand arta, teatrul si muzica.