Implanturi dentare SKY Bredent Fast&Fixed

Numerosi pacienti care se confrunta cu edentatii totale sau lucrari protetice mobile,  isi doresc o restaurare fixa cu ajutorul unui implant dentar, fara a mai fi nevoie de proceduri extinse si ajutatoare de augmentare osoasa si la costuri cat mai accesibile.

Este o cerinta prea mare?

Etape sistem implanturi dentare Bredent

Pentru aceasta Stomproced ofera tratamentul folosind sistemul de implanturi dentare SKY Bredent Fast&Fixed, care se bazează pe:

  1. Extractia dintilor fara speranta si puternic distrusi;
  2. Inserarea implanturilor dentare: de obicei, 4 in maxilarului inferior si 6 in maxilarul superior;
  3. Aplicarea imediata a unei restaurari temporare realizata de catre medicul si tehnicianul Stomproced.

Toate etapele de mai sus sunt stabilite si realizate intr-o singura zi, totul pentru a permite pacientului sa manance, la foarte scurt timp dupa interventia chirurgicala si fara a-i perturba semnificativ viata sociala.

Sistemul recomanda plasarea implanturilor dentare la angulatii speciale pentru a utiliza optim osul disponibil si a oferi restaurarii protetice suport perfect biomecanic.

Aplicarea imediata a restaurarii este posibila datorita conexiunilor de tip punte intre implanturile dentare, solidarizate. Materialele perfect compatibile permit fabricarea si montarea restaurarii temporare, in aceeasi zi.

implanturi bredent

Avantaje sistem implant dentar SKY

Avantajele metodei SKY Bredent sunt:

  • pacientul va avea o lucrare fixa, indiferent ca se prezinta edentat total sau cu majoritatea dintilor prezenti pe arcada (in suferinta parodontala terminala)
  • nu necesita augmentari sau aditii osoase suplimentare

Deorece se valorifica optim anatomia oaselor maxilare neintrind in zonele critice cum sunt:

  • sinusurile maxilare
  • sau canalul mandibular

Dupa vindecare (6 luni), este posibil, in functie de optiunea pacientului, sa se execute o lucrare definitiva metalo-ceramica, zirconiu-ceramica sau similara cu cea provizorie, din rasina polimerica (cea mai ieftina).

Indiferent din ce se va realiza lucrarea, in mod obligatoriu trebuie schimbata cea provizorie deoarece se produc modificari ale osului si gingiei care se stabilizeaza in aceste 6 luni.

De retinut ca suferinta pacientului este tinuta sub control prin medicatie adecvata, durata de repaos stricta recomandata fiind de 48 de ore.

Planificare exacta a timpului si a costurilor se realizează prin procedura standardizata si ambii, Stomproced Bucuresti si pacientul, nu se vor confrunta cu surprize neplacute.

Mai mult decat atat, restaurarea temporara ne asigura ca pacientul va avea nevoie sa viziteze Clinica Stomproced la datele programate. Si ca va exista suficient timp pentru a finaliza restaurarea definitiva si pentru a asigura vindecarea.