Coroana dentara zirconiu

Coroana din zirconiu a devenit foarte populara printre coroanele dentare artificiale deoarece aduce numeroase beneficii pacientului. Oxidul de zirconiu folosit in fabricarea coroanelor dentare a dus la obtinerea unui echilibru intre dorinta de a avea lucrari dentare rezistente si cea au unei estetici remarcabile. Tehnologia de astazi ne permite sa folosim cu incredere substratul de oxid de zirconiu in situatii in care doar metalul parea singura realitate posibila.

Zirconiul se poate folosi la confectionarea coroanelor unidentare cat si lucrarilor dentare de mare amploare, atat pe dintii naturali cat si pe implanturi.

Dintii perfecti se fac din zirconiu!

Cele mai importante avantaje ale coroanei din zirconiu sunt:

Durabilitatea coroanelor din zirconiu

Coroanele din zirconiu rezista mai mult decat alte tipuri de coroane integral ceramice, deoarece zirconiul este o solutie foarte puternica si este obtinut prin frezare computerizata, astfel incat se adapteaza foarte bine pe gingie.

Biocompatibilitatea coroanelor din zirconiu

Fiind un material biocompatibil, este mult mai bine tolerat de organism decat metalul.

Aspectul natural

Din punct de vedere estetic, putem spune ca zirconiul este una din cele mai bune alegeri ale unui pacient, deoarece are o culoare translucida atractiva, care se imbina perfect printre ceilalti dinti naturali.

Adaptarea imediata

Spre deosebire de alte solutii protetice, coroana pe suport zirconiu este foarte usoara, ceea ce ii permite pacientului sa se acomodeze mai repede cu aceasta.

Daca doriti o coroana rezistenta, de lunga durata si atragatoare, coroana dentara din zirconiu este alegerea corecta. Ea este ideala in cazul in care dintii necestita acoperirea cu o coroana, contribuind la mentinerea functiei dintelui si zambetului dumneavoastra.